Lidy van DijkIk ben Lidy van Dijk, ben getrouwd en heb twee kinderen. Een aantal jaren terug maakte ik kennis met massage vanuit de holistische visie. Ik ben mij daarna steeds meer gaan verdiepen in de holistische visie en op zoek gegaan naar een opleiding die hierbij uitstekend aansluit. In 2004 heb ik met succes mijn diploma gehaald aan de Holos Academie te Utrecht. Dit is een vierjarige HBO-opleiding helemaal gericht op massage, waarbij de holistische visie centraal staat.

Massagepraktijk in Vianen

In 2004 ben ik gestart met mijn Praktijk voor Holistische Massage aan huis. De jaren daarna heb ik veel aan bij- en nascholingen gedaan, zoals Chinflex® voetmassage, Manuele Lymfedrainage, Massage in combinatie met Ademhalen, Focussen, ontwikkelingspsychologie en psychopathologie. In 2012 ben ik gestart met de opleiding Visceraal Therapie aan het Upledger/Barral Instutuut te Oudewater. Inmiddels heb ik 5 modules afgerond: Abdomen I en II, Pelvis, Thorax en Advanced Viscero-emotional I. Voor het voorjaar van 2018 staat op de planning Viscero-emotional 2 en NSM 1: whiplash en andere traumata.  Lees hierover meer bij Viscerale Therapie.

Daarnaast werk ik sinds 2012 als vrijwilliger in het verpleeghuis Het Zonnelied in Ammerzoden. Het mooie van het werken in Het Zonnelied is, dat ik steeds op een andere manier word uitgedaagd contact te maken met een bewoner van het huis.

Logo Holos Logo Upledger Logo Barral