Ik ben Lidy van Dijk, ben getrouwd en heb twee kinderen en een kleinkind. Een aantal jaren terug maakte ik kennis met massage vanuit de holistische visie. Ik ben mij daarna steeds meer gaan verdiepen in de holistische visie en op zoek gegaan naar een opleiding die hierbij uitstekend aansluit. In 2004 heb ik met succes mijn diploma gehaald aan de Holos Academie te Utrecht. Dit is een vierjarige HBO-opleiding helemaal gericht op massage, waarbij de holistische visie centraal staat.

Massagepraktijk in Vianen

In 2004 ben ik gestart met mijn Praktijk voor Holistische Massage aan huis. De jaren daarna heb ik veel aan bij- en nascholingen gedaan, zoals Chinflex® voetmassage, Manuele Lymfedrainage, Massage in combinatie met Ademhalen, Focussen, ontwikkelingspsychologie en psychopathologie. In 2012 ben ik gestart met de opleiding Visceraal Therapie aan het Upledger/Barral Instituut te Oudewater. Inmiddels heb ik 7 modules afgerond: Abdomen I en II, Pelvis, Thorax en Advanced Viscero-emotional I en 2 en NSM 1 (whiplash en andere traumata). Lees hierover meer bij Viscerale Therapie. In december 2015 heb ik de opleiding Medische Basiskennis volgens Platonorm afgerond. Deze opleiding is geaccrediteerd door CPION en SNRO op HBO-niveau.

Lidy van Dijk

Van 2012 tot 2018 heb ik als vrijwilliger gewerkt in het verpleeghuis Het Zonnelied in Ammerzoden. Het mooie van het werken daar was dat ik steeds op een andere manier werd uitgedaagd om contact te maken met een bewoner van het huis.

In mei 2018 ben ik oma geworden van een kleinzoon en pas één dag in de week op hem. Vanaf zijn geboorte masseer ik hem regelmatig. Hij geniet daar enorm van, hoe klein hij ook is. Het geeft ons een speciale band.

Sinds een aantal jaren fotografeer ik als hobby en ben lid van de fotoclub Foto Flash Vianen. Alle foto’s op deze website zijn door mij gemaakt, tenzij anders vermeld.